EELK Järva-Jaani kogudus on liitunud projektiga „Täht Idas“. Valmistame ja kogume kingipakke Jordaania, Egiptuse ja Malta saare põgenikelaagrite lastele.
Kogumine kestab 01. – 30. novembrini 2015.

Oma paki saate tuua Järva-Jaani pastoraati Pikk 54:
T, N ja P kell 10.00-13.00

Koguduse õpetaja käest saab infot pakkide toomise kohta (telefon 53435774). Lähis-Idas on sõda, mille eest põgenejaid on juba 20 miljonit, neist pooled on lapsed. Kodust kaasa võetakse ainult hädavajalik. Pika teekonna jooksul aga varud kahanevad. Need, kellel on õnne jõuavad pagulaslaagritesse. Mänguasjad ei ole vanemate jaoks oluliste asjade nimekirjas, aga lastele on need hädavajalikud. Pagulaslaagrites olevatel lastel pole, millega mängida. Kuidas saaksite Teie neid aidata?
Oodates Advendiaega organiseerime pagulaslaagrites olevatele lastele 1. novembrist kuni 30. novembrini heategevusürituse “Täht idas”. Eesmärk on rõõmustada lapsi umbes kingakarbi suurusesse karpi pakitud kingitustega – mänguasjadega. Kampaania perioodi jooksul tekivad kogumispunktid üle Eesti, kuhu annetajad saavad tuua valmis pakid, et need sealt esialgu Tallinnasse ja siis juba edasi Lähis-Ida poole toimetada. Eelmisel aastal korraldati sama üritus Lätis ja koguti üle 3000 kingituse. Sel aastal osaleb ka Eesti Ühiskonnatöö Sihtasutuse eestvedamisel (estodiac.eu).
Kas ka sina paned särama mõne väikese silmapaari?

Projekti “Täht idas” eesmärk on koguda annetustena kingakarpidesse pakitud kingitused ja toimetada need käest kätte Lähis-Ida pagulaslaagrite lastele. Lisaks saab annetada paki kohta 5 €, et katta transpordikulud – seda panga kaudu!
Alates 1.novembrist saab teha rahalisi annetusi:
Arvele nr. EE131010220214844220
Selgitus: “Idatäht”, Saaja: Ühiskonnatöö sihtasutus