KÜSK_Swiss3

ÜTSA konsulteeris riigihanke taotluse koostamist.Tugiteenust võimaldatakse vastavalt vajadustele kas lastehoiu asutuses 627 lapsele ja kas lapse või hoidja kodus 193 lapsele. Tugisisiku teenust on võimalik osutatada kokku 865 lapsele.

Teenust osutatakse vastavalt vajadusele. Peamiselt selliselt, et vanemal on võimalik osaleda tööhõives ning see sõltub paljuski vanemate võimest ja soovist töötada ning võimalikest tööaegadest. Teenust osutatakse vanemate vajadusi arvestades kas või ööpäevaringselt. Teenuse osutamise asukohad: Aegviidu, Anija, Harku, Jõelähtme, Keila vald, Keila linn, Kernu, Kiili, Kose, Kuusalu, Loksa, Maardu, Nissi vald, Padise vald, Paldiski linn, Raasiku, Rae vald, Saku, Saue vald, Saue linn, Vasalemma, Viimsi ehk kokku 22 kohalikku omavalitsust.

Projekti partnerid on EELK Inglitiib lapsehoid, Põhja-Eesti Autismiliit, Q Takso, Männirahu Mõttemaja, Balti Kriminaalpreventsiooni Instituut.

Täname KÜSKI toetuse eest.