Head koguduseliikmed,
anname teada paarist võialusest kasvatada oma tugevust ja nähtavust koostöös EELK ja maakondlike arenduskeskuste vahel.

 

  • EELK ja koguduste osalemine ühisnädala sündmustel või nende korraldamises. Ühisnädal on oma olemuselt kodanikuühiskonna mitmekesisust tutvustav sündmusteseeria, mis toimub novembri viimasel nädalal igas maakonnas. Esmaspäeval hõigati välja üleskutse korraldada oma sündmus ühisnädalal (vt altpoolt). Selleks tuleks võtta ühendust oma maakonna kodanikuühenduste konsultandiga ning sündmuse korraldamise soovist teada anda. Konsultantide kontaktid leiab kõige kiiremini KÜSKi kodulehelt
  • http://kysk.ee/failid/Upload/files/MAKide%20kontaktid%281%29.pdf.

Kui soovite rääkida kaasa nö üle-eestilises teemas, on mõistlik võtta ühendust Ühisnädala sündmuste koordineerijaga – Krista Habakukk, tel 5553 3990,
e-post: krista@narnia.ee.

Kodanikuühiskonna Sihtkapitalist Marten
ÜTSA projektijuht Merle