Usk ja Valgus on rahvusvahelisest oikumeeniline liikumine, mis on suunatud intellektipuudega inimestele, nende peredele ja sõpradele. Kuressaare kogukond on tegutsenud juba 16 aastat, reeglina saadakse kord kuus kokku EELK Kuressaare Laurentiuse koguduse majas. Kuna viirusohu tõttu ei saa Usk ja Valgus Kuressaare kogukond praegu koguneda, oldi aprillis osaduses video kaudu, lauludega tervitab seal Kirsti Malmi, mõtisklust ja palvet jagavad Virge Nemvalts ja Tiina Ool, kõike seda aitas kokku panna Mihkel Kukk. Vt videod
https://www.youtube.com/watch?v=qObxs0xaEig&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2u_ANQNGoaneSva8k3J9iD3pdJWU1v61gMhdoWGP9cNnO_-pNqRHVwh-8

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *