Head Euroopa territoriaalse uudiskirja tellijad/lugejad,
Anname teada, et 30. märtsil 2016 toimub Tallinnas Tallink City hotelli seminariruumis Seaside ja Cityside teavitusüritus „KUIDAS RAHVUSVAHELISEMAKS MUUTUDA JA KUST LEIDA RAHA“ innovatsiooniprojektide rahastamisvõimalustest Euroopa territoriaalse koostöö programmide raames.
 
Ürituse raames käsitletakse taustainfot EL Läänemere Strateegiast, poliitikavaldkonna innovatsioon rolli projektide rahastamise taotlemisel, koordineerimistegevusi; projekti BSR Stars ja selle võimalusi abistamaks projektide koostamisel ja projektidele partnerite leidmisel; Läänemere piirkonna riikidevaheline koostöö programmi 2014-2020 ja selle toetussuunda „Innovatsioonivõimekus“. Ühtlasi antakse ülevaade Läänemere piirkonna programmi 2014-2020 uus taotlusvoorust, mis avanes 1. märtsil ja sulgub 1. juunil 2016 – ajakavast, taotlemise protseduurist, projektide komponentidest, projektipartneritest, rahastamise põhimõtetest, seemneraha projektidest jms. Samuti jagatakse praktilisi näpunäiteid projektitaotluste koostamiseks ning käsitletakse ka teisi rahastamisvõimalusi (nt. Interreg Euroopa programm 2014-2020).
Teavitusüritus on mõeldud kõigile, kellel on ambitsiooni ja lennukust mõelda piiriüleselt ja kelle projekti idee keskendub lisaks rahvusvahelisele koostööle ka innovatsioonile. Organisatsiooni tegevusvaldkond võib olla ükskõik milline ja osalema on oodatud nii riigiasutused, sihtasutused, erialaliidud, võrgustikud sh klastrid ja tehnoloogia arenduskeskused, MTÜd, teadus- ja haridusasutused kui ka eraettevõtted.
 
Kuigi teavitusüritus on tasuta on seal osalemiseks vaja ennast eelnevalt registreerida. Üritusele on võimalik registreeruda Reet Reismaa kaudu kuni 28. märtsini, kella 16:00-ni andes teada osalejate nime ja asutuse, kirjutades aadressil reet.reismaa@mkm.ee.
 
Lisainfo:
Aeg: 30. märts 2016 kell 10-13 (sh kerge buffet-lõuna, mille ajal saab kontakte luua)
Koht: Tallink City Hotel, seminariruum Seaside + Cityside.  A. Laikmaa 5, 10145 Tallinn
Kontakt: Reet Reismaa, MKM ITAO programmijuht, reet.reismaa@mkm.ee, tel 59 112 647,
 
 
PS! Üritus korraldatakse koostöös EAS-ga Euroopa Liidu Läänemere Strateegia poliitikavaldkonna Innovatsioon (EUSBSR PA INNOVATION) raames ning finantseeritakse Läänemere piirkonna programmist 2014-2020!image006image007image005image003image004