Sel aastal oli Vaimulike Konverentsi teemaks Ristiinimene. Taas kogunesid vaimulikud 21.-22. jaanuaril 2020 Nelijärvele. et omavahelisest osadusest kosutust leida ning arutleda misjoni olemusest kaasaegses maailmas. Eesti Diakoonia korraldas töötoa, kus vahetati mõtteid ristiinimese sotsiaalsest vastutusest. Luubi all olid küsimused: mille eest me vastutame; kuidas oma vastutust kanname; kuidas võtta vastutust nii, et südametunnistus jääks rahule näiteks kohtudes kerjusega.

Vaimulike Konverents 2020 töötuba ristiinimese sotsiaalsest vastutusest. 

Vaimulike Konverents 2020, Nelijärvel. 

Kopra tööpost

Südatalvine järv 2020.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *