Millisel kursil liiguvad meie kogukonnad ühiskondlike muutuste tuules?
Mis nägu nad on ja mille kõigega nad tegeleda oskavad ja jõuavad?
Kuidas luua, hoida ja kasvatada tugevaid kogukondi?

Neile ja paljudele teistele küsimustele ühiselt vastuste leidmiseks kutsume 9. novembril kõiki vabaühendusi, avaliku sektori esindajad, erinevad koostööpartnerid ja muidu aktiivseid kogukondades tegutsejaid Viljandi Pärimusmuusika Aita KÜSKi viiendale Kogemuspäevale. Jagame taas omavahel kogemusi, õpime teiste tegemistest ja keskendume kõige selle juures just kogukondadele.

Kogemuspäevale saad end registreerida siin. Soovitame seda kiiresti teha, sest terve Eesti peale on kohti vaid 150le!

KÜSKi Kogemuspäevadele omaselt sisustame selle rohke inspiratsiooniga, kasulike teadmiste, arutelude ja mis kõige tähtsam – meilt toetust saanud ühingute õpetlike kogemustega. Tarkusi hakkavad jagama nii Kohaliku omaalgatuse programmi kui ka teiste KÜSKi toetuste abil tubliks sirgunud kogukonnaühendused. Lubame igale osalejale midagi uut ja huvitavat!

Mis täpsemalt ees ootab ning kes meiega inspiratsiooni ja tarkusi jagavad, vaata päevakavast.

Päeva veab armastatud telemees ja meelelahutaja Urmas Vaino.

Pärimusmuusika Aita kohale jõudmise ja parkimiskohtade leidmisega aitab sind see kaart. Ühistranspordiga tulijate jaoks oleme samuti elu lihtsaks teinud ja sobitanud ürituse algusaja bussi- ja rongigraafikute järgi.

Üritus on tasuta, kõigile on ruumidesse ligipääs tagatud ja hoolitseme nii liha kui taimetoidu soovijate kõhtude eest. Samuti pakume soovi avaldamise korral ka viipekeelset sünkroontõlget. Sellest peab registreerides andma märku hiljemalt 26. oktoobriks.

Kohtumiseni 9. novembril!

Lisainfo: Tarmo Treimann, tarmo@kysk.ee, 5301 3652