Kohtume Paides 12. augustil kl 14-15 Paide kiriku kohvikus

Ka käesoleval aastal on EELK ja EKN esindatud arvamusfestivalil. Tõsi küll, veidi erilises formaadis. Millises? Ühiskonnatöö juhataja Avo Üprus vastab: “EELK Paide kogudus on sel aastal otsustanud avada lisaks kiriku ustele ka kohviku, kus inimesed saavad mõtteid vahetada. EELK Konsistoorium on saatnud arvamusfestivalile rändnäituse Eesti piiskoppidest läbi aegade, mida saab näha linna keskväljakul kõrguvas kirikus. Kohvik on selle kõrval ning seal võib mõlemal päeval näha videoprogrammi, mille avab EKN juhatuse liige Meego Remmel, üles astuvad projektijuhid Eerik Jõks ja Kaisa Kirikal. Arutelu maaelu teemadel käivitab SEMPRE projekti tutvustus. Tegemist on suure, kolmeaastase projektiga, millega tahetakse elavdada koguduste koostööd omavalitsustega ning tuua teenused maainimesele lähemale.

Telgikohvikus saab näha ja kuulda eluväärtustest, Perekeskuse inimesed õpetavad kasutama suhete ehituskive ning ekraanile kuvatakse kolmveerandtunnine eksklusiivintervjuu peapiiskop Urmas Viilmaga. Lehitseda saab raamatuid ja infomaterjale, mida toob endaga Ühiskonnatöö sihtasutuse koordinaator Merle Krigul. Tema on oma varamuga kohal juba teist aastat.